Camera

Wij kunnen voor u in bijvoorbeeld een bergingsgang, parkeerruimte of een andere publiekstoegankelijke ruimte, een camera bewakingssysteem aanleggen. Dit systeem kan worden voorzien van diverse types slagvaste camera’s en een time Lapse recorder waarbij zeer lange tijd opnames kunnen worden opgeslagen en teruggekeken.

Industrie

We verzorgen alle electrotechnische voor de industriële omgeving. Daarbij richten we ons op de issues die spelen in de markt zoals installaties, hoofdverdeler, onderverdeler, noodverlichting, camera`s, alarminstallaties, internet en duurzaamheid.

SAFETY HEALTH ENVIRONMENT

Duurzaam ondernemen met daarin opgenomen het beleid ten aanzien van SHE dragen we uit op alle niveaus. Het is onze morele plicht om een goede en veilige werkomgeving te bieden aan onze, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, medewerkers en aan iedereen die te maken heeft met onze activiteiten. Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Klinkers electrotechniek.

Beveiliging

  • inbraakbeveiliging
  • camerabewaking
  • brandmelding beveiliging
  • noodverlichtingsinstallaties

Al deze disciplines dragen bij aan uw persoonlijke veiligheid, comfort van u en uw omgeving. Deze installaties zorgen ervoor, dat u in geval van calamiteiten tijdig hiervan in kennis wordt gesteld. Afhankelijk van de situatie kunt u tijdig gepaste actie ondernemen om uw persoonlijke veiligheid te garanderen.

Ook het toepassen van toegangscontrole / intercomsystemen kan hieraan een bijdrage leveren. Wie wenst u wel of niet toegang tot uw pand of perceel te verlenen. Indien gewenst kunnen deze installaties worden gekoppeld op uw telefooncentrale of datanetwerk voor een optimaal gebruiksgemak.

Klinkers Electrotechniek denkt graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.