Skip to main content
 

Klinkers, uw partner in Electrotechniek

We leveren en monteren veilige elektrische installaties voor particulieren en bedrijven en gebruiken hierbij uitsluitend de beste materialen. Duurzame kwaliteit gegarandeerd!

Woningbouw

Uiteraard zijn wij in staat, om ook volledige woningen welke gerenoveerd of zelfs nieuw gebouwd worden van een goede, veilige en degelijke installatie te voorzien. Wij kunnen alle voorkomende installaties in woningen verzorgen.

U moet hierbij denken aan:

  • Meterkast inrichten
  • Keuken en badkamer installaties
  • Elektrische vloerverwarming
  • Domotica systemen
  • Tuinverlichting
  • Camera bewaking
  • Videofoon installaties
  • Data en telefonie
  • Televisie aansluitingen
  • Bekabeling en leidingsystemen t.b.v. alarm installaties.

Utiliteitsbouw

Binnen de Utiliteitbouw verzorgen wij maatoplossingen voor zowel industriële- als kantooromgevingen. Zeker binnen een bedrijfsomgeving moet u op aan kunnen van uw elektrische voorzieningen Wij adviseren u dan ook graag op het gebied van licht- en krachtinstallaties, verlichting, noodverlichting, beveiliging en duurzaamheid.

Tuin

Ook in de tuin staan wij ons mannetje en kunnen we alle soorten verlichting aansluiten. Wij denken dan aan lantaarnpalen, wandverlichting of grondspots. Tevens verzorgen wij de totale bekabeling en schakeling van deze verlichting. We kunnen dus loopverlichting aanleggen ( grondspots), schrikverlichting zoals felle halogeen verlichting achter bewegingssensoren of schemerschakeling of sfeerverlichting middels mooie decoratieve armaturen. Terras of tuin verwarming kunnen wij ook compleet verzorgen inclusief voedingsleiding en bediening. Op diverse plaatsen kunnen wij al dan niet geschakelde wandcontactdozen plaatsen t.b.v. barbecue, vijverpompen, verlichting of algemene werkzaamheden.

Industrie

We verzorgen alle electrotechnische voor de industriële omgeving. Daarbij richten we ons op de issues die spelen in de markt zoals installaties, hoofdverdeler, onderverdeler, noodverlichting, camera`s, alarminstallaties, internet en duurzaamheid.

SAFETY HEALTH ENVIRONMENT
Duurzaam ondernemen met daarin opgenomen het beleid ten aanzien van SHE dragen we uit op alle niveaus. Het is onze morele plicht om een goede en veilige werkomgeving te bieden aan onze, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, medewerkers en aan iedereen die te maken heeft met onze activiteiten. Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Klinkers electrotechniek.

Klinkers Electrotechniek denkt graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.